Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Оксамитові голоси

13 лютого у Львівській національній філармонії ім. Мирослава Скорика виковуватимуть композиції для закоханих
12 лютого, 10:46

У концерті лунатимуть оксамитові чоловічі голоси Tenors BEL’CANTO. Кожен учасник тріо природно обдарований голосом, багатим на експресію і красу. Використовуючи суміш класичної опери і ультрасучасної популярної музики, це динамічне тріо об’єднує сильні та керовані голоси тенорів Василя Понайди, Тараса Глови та баритона Романа Антонюка, що при зливанні звучать у винятковій гармонії і створюють  приємне враження.

Артисти співають різними мовами — французькою, німецькою, іспанською, італійською, польською, англійською та українською.

Tenors BEL’CANTO гастролювали в багатьох країнах світу — Польщі, Румунії, Чехії, Болгарії, Македонії, Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Великобританії, Іспанії, Франції, Угорщині, Австрії, Швейцарії, Італії, Північній Кореї, Боснії і Герцеговині, Канаді та Лівані. Це колектив, який об’єднали непересічній талант, природній шарм и справжня дружба.

У супроводі Симфонічного оркестру Львівської філармонії під орудою Володимира Сивохіпа  у двох концертах  в один день (17.00 та 19.30) прозвучать арії з опер, неаполітанські та українські пісні про кохання та хіти популярної музики.  Вольфґанґ Амадей Моцарт, Джузеппе Верді, П’єтро Масканьї, Франц Лєгар, Імре Кальман, Микола Лисенко, Енріко Канніо, Луїджі Денца, Родольфо Фальво, Ніно Рота, Войцех Кіляр, Консуело Веласкес, Діян Воррена, Лучіо Далла, Володимир Івасюк. І все це  розмаїття — про найпрекрасніше  з почуттів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати