Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тереза Мей відкрила квіткову виставку

П’ятиденну травневу Chelsea Flower Show було започатковано 1993 року
22 травня, 10:45

Британський прем’єр-міністр Тереза Мей відкрила вчора квіткову виставку «Челсі», яку щороку проводить Королівське садівниче товариство на території Королівської лікарні «Челсі» в Лондоні.

Квіткова виставка, яку було започатковано 1913 року, триватиме з 8-ї години ранку 22-го по 26-те травня.

Відвідувачі можуть прогулятися по десяти садових експозиціях на Головній авеню, зокрема й експозиції Кріса Бетршоу — переможця минулорічної нагороди «Народний вибір» RHS/BBC.

Новинкою цьогорічної квіткової виставки стане Простір для вирощування садів. Ці сади демонструють ідеї, як максимально використати типове місце для міського саду для вирощування рослин удома.

Інша нова експозиція задля якої продовжили робочі години виставки —  «Пізній Челсі» дає відвідувачам можливість помилуватися дизайнерськими садами у сутінках, насолоджуючись їжею, напоями та живою музикою.

Окрім того, на цій виставці зроблено акцент на здоров’ї та добробуті. Зокрема сад «Відчувайте себе добре» демонструє, як перебування у саду та зеленому простору може поліпшити ваш настрій і допомогти відчувати себе здоровішим. Цей сад спроектував дворічний лауреат нагороди «Народний вибір « RHS/BBC Метт Кейрлі.

ФОТО РЕЙТЕР

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати