Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Михайлу Крилову "світять" два роки тюрми

23 травня, 00:00

Сьогодні у запорізькому обласному суді очікується оголошення вироку у справі Михайла Крилова, співголови донецького міського робітничого галузевого страйкового комітету.

Він звинувачується за статтею 187 прим. КК України в організації масових безпорядків у липні минулого року через блокування шахтарями автодоріг та залізничних магістралей в Донецьку й інших містах і районах області.

Судове розслідування триває вже півроку. У ході засідання заслухано більше 50 свідчень. Прокурор Ольга Шелудько, виступаючи в ролі обвинувача, вимагала визначити Крилову мірою покарання тюремне ув'язнення терміном на два роки.

В останньому слові, сказаному на судовому засіданні 20 травня, підсудний М. Крилов, не визнаючи своєї вини, виразив свій жаль із приводу того, що суд категорично відмовився дослідити причину виникнення минулорічних стихійних акцій протесту в шахтарському середовищі. Крилов також заявив, що і надалі, незалежно від вироку, буде всіма доступними йому методами захищати власну честь і гідність. Про настрої шахтарських колективів найяскравіше свідчать факти: тільки на донецькій шахті "Жовтнева", де працює М. Крилов, за час судового розслідування борг із виплати зарплати шахтарям збільшився на 10 відсотків...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати