Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Київ відвідав претендент на російський престол

15 липня, 00:00

Цього тижня в УНІАН відбулася прес-конференція громадянина Російської Федерації Миколи Дальського (на фото), який називає себе прямим нащадком династії Романових Государем Миколою III Олексійовичем, і його дружини Наталії Євгеніївни. За словами гостя, він є сином Російського царевича і Великого князя Олексія Миколайовича Романова і принцеси Ольденбурзької Великої княгині Антоніни Олександрівни, що мешкали в Росії, в Саратові (на Волзі) під вигаданим прізвищем Дальські; його коронували в Богоявленському соборі міста Богородська (область невідома —

Авт. ) у грудні 1996 року. Згідно із твердженнями своїх прихильників в Росії, новоявлений імператор є відомим у світі вченим з глибокими знаннями історії, економіки, філософії, релігії і міжнародного права, «повним професором Брюссельського королівського університету, талановитим політиком, громадським і релігійним діячем».

Упродовж прес-конференції Микола Романов-Дальський неодноразово виказував підтримку незалежності України і навіть пообіцяв «сприяти» поверненню Україні боргів, належних їй після розпаду Російської Імперії (не плутати з боргами Радянської Росії! — Авт. ). Поза тим, на персональному сайті www.Tsarromanov.ru сказано: «Нелегітимні держави, які виникли де-факто, явочним способом, на державній де-юре території Російської Імперії, які отримали суверенітет внаслідок розпаду нелегітимного Радянського Союзу... зобов’язані де- юре і де-факто визнати права Спадкоємців Престолу». Маємо зауважити, що загалом мета «приватного візиту Імператора Всеросійського» в столицю України залишилася незрозумілою, вважає Олександр МIХЕЛЬСОН , «День».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати