Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Завдяки рекордному виступу на чемпіонаті Європи

Міжнародна федерація пара-пауерліфтингу назвала українку Мар’яну Шевчук «найкращим пауерліфтером 2018 року»
11 січня, 11:29
ФОТО НАДАНО НАЦІОНАЛЬНИМ КОМІТЕТОМ СПОРТУ ІНВАЛІДІВ УКРАЇНИ

Запорукою номінації на цей титул став її рекордний виступ на чемпіонаті Європи в м. Берк-сюр-Мер, Франція, де українська спортсменка, піднявши 130,5 кг у жінок у ваговій категорії до 55 кг, одержала золоту медаль і тріумфально побила рекорд світу, ідеться в повідомленні прес-служби Національного комітету спорту інвалідів України, опублікованому на офіційному сайті www.2014.paralympic.org.ua.

 Відповідне голосування за найкращого пауерліфтера було проведено в мережах Facebook, Twitter та Instagram Міжнародної федерації пара-пауерліфтингу, і наша спортсменка вийшла на найвищу сходинку з найбільшою кількістю голосів на всіх сторінках соціальних мереж. Друге місце в голосуванні посів колумбієць Кастанеда, третє — спортсмен з Ірану Сіаманд Рахман. Цікаво, що наша 22-річна Мар’яна — єдина із жінок, яку було номіновано на цей почесний титул.

 Минулого 2018 року за визначенням Міжнародної федерації пара-пауерліфтингу наша спортсменка вже здобула титул найкращої спортсменки Європи, а тепер — найкращої спортсменки 2018 року з пауерліфтингу!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати