Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У півфінал!

У Дубаї перша ракетка України та четверта ракетка світу Еліна Світоліна захищає свій титул на турнірі серії WTA Premier
23 лютого, 11:34
ФОТО REUTERS

У четвер наша співвітчизниця протистояла японській тенісистці, 48-й ракетці світу Наомі Осака. До цього спортсменки зустрічалися у трьох матчах, де за сумою очних протистоянь лідером була японка з рахунком 2:1. Останнього разу тенісистки зустрічалися на корті 2016 року в Токіо — там перемогу святкувала Осака. Тепер же у Світоліної була гарна нагода взяти реванш і зрівняти рахунок.

Як і напередодні, легкої перемоги у Еліни не вийшло. Українка без проблем звела перший сет на свою користь — 6:2. А далі ледь не повторився сценарій, за яким розвивався поєдинок між Світоліною і китаянкою Ван Цян. Наша співвітчизниця програвала 1:4, але змогла відігратися — 4:4. Після цього Світоліна змогла взяти гейм на подачі Осаки, а далі не без частки везіння вирішила долю матчу на власній подачі ударом з рикошетом від сітки — 6:4.

Таким чином, Еліна Світоліна виходить до півфіналу турніру. А в півфінальному двобої українка зіграє з переможницею пари Кароліна Плішкова — Анджелік Кербер. Чеська тенісистка Кароліна Плішкова є п’ятою ракеткою світу, а німкеня Кербер — дев’ятою.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати