Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нових перемог!

На чемпіонаті Європи з фехтування Ольга Харлан уперше з 2014 року завоювала «золото»
19 червня, 11:23
ФОТО REUTERS

У Дюсельдорфі (Німеччина) триває чемпіонат Європи з фехтування. 17 червня в особистій першості комплект винагород розіграли шаблісти. Українка Ольга Харлан завоювала «золото», повідомляє www.sportonline.ua. Здобувши шість перемог у груповому раунді, Ольга отримала другий номер посіву. У 1/16 фіналу Харлан розгромила німкеню Лею Крюгер (15:2), в 1/8 фіналу взяла гору над іспанкою Араселі Наварро (15:13), а в чвертьфіналі вибила з боротьби росіянку Ольгу Нікітіну (15:7). У півфіналі українка перемогла угорку Анну Мартон (15:10), а в дуелі за «золото» вихопила перемогу у француженки Манон Брюне (15:12).

Для Харлан медаль стала шостою золотою на чемпіонатах Європи в особистій першості. Також в активі українки два «золота» в командному турнірі.

«Бронзу» розділили угорка Анна Мартон і росіянка Соф’я Велика. Решта українських шаблістів не змогли пробитися у 1/4 фіналу.

На чемпіонаті Європи з фехтування, який триватиме до 22 червня, загалом буде розіграно 12 комплектів винагород: у індивідуальній та командній першості з фехтування на шпагах, рапірах і шаблях серед чоловіків та жінок. Уболіватимемо за українську збірну й віритимемо в нові перемоги!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати