Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Протягом десятків років Ви тримаєте високу планку

Лист головному редактору
06 грудня, 19:59
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Вельмишановна пані Ларисо!

Засвідчую Вам свою повагу!

Користуючись нагодою, хочу подякувати вам за чудовий подарунок, який я отримав до Дня захисника України — книгу «AVE».

Багато років постійно читаю газету «День», захоплююся її актуальністю і високопрофесійним рівнем подачі матеріалу. Це спонукало мене від імені ПрАТ «Оболонь» зробити передплати деяким школам Луганської та Донецької областей, а також п’яти ДБСТ (дитячим будинкам сімейного типу).

Пригадав нашу першу зустріч на Оболоні, коли редакція газети була недалеко від Головного заводу АТ «Оболонь». Дуже був радий знову побачити Вас на відкритті XX Фотовиставки газети «День». Ваш виступ на відкритті фотовиставки був змістовним, аналітичним і, як завжди, конкретним. Сама виставка дуже актуальна, промовиста і гарно організована. Вона спонукає кожного задуматися, а що ТИ зробив для фронту і Перемоги! По-іншому неможливо сприймати все те, що побачив, відчув, зрозумів серед цих фоторобіт, які наче «звертаються» до всіх: «Люди, іде важка і тривала війна! Будьте пильними! Ми тут ризикуємо здоров’ям і життям, щоб боронити Україну, захистити Вас, пам’ятайте про це !»

Мені здається, над усіма нами панує сила Божого духу — чи тут в тилу, чи над нашими бійцями на передовій. Тому саме зображення ВСЕДЕРЖИТЕЛЯ в особі Бога Отця Бога і Бога Сина, які дивляться з небес на нас, було вибрано нами як духовний оберіг цієї фотовиставки! Приз від АТ «Оболонь» одержала Марія Семенченко, яка побачила цю роботу Геніального майстра Миколи Стороженка в підкупольному просторі церкви Миколи (Притиски) на Подолі! І назва відповідна: «Музика небес».

Щиро дякуємо за те, що протягом десятків років Ви тримаєте високу планку всеукраїнської газети «День», яка користується заслуженим авторитетом у читачів! Окрема подяка за те, що вже 20 років Ви проводите унікальні фотовиставки, які в змозі побачити сотні тисяч людей.

З повагою, Ваш постійний читач

Сергій БЛОЩАНЕВИЧ,

голова Наглядової ради

ПрАТ «Оболонь»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати