Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Осінній коктейль»

Новий випуск «Маршруту №1» розповість про тренди в напоях
28 вересня, 19:06

З першими осінніми холодами нам частіше хочеться випити чогось гаряченького. Зігріє «Маршрут №1»! Свіжий глянець розповість про найкращі напої для цієї пори та посуд, який їх «відкриє». Але не тільки... Про «Культуру на смак» у своїй традиційній колонці пише головний редактор Лариса Івшина: «Добре, що в Україні вона відроджується. Наприклад, я фантастично відчула це минулого року в одному ресторанчику у Львові: коли сир зроблено під Львовом, гарячий чорний хліб — у цій пекарні, моє улюблене сливове варення, з димком, зроблене теж у Львові, а прекрасне вино — з Бессарабії. Цей рецепт невеличкого частування — дуже осінній і водночас дуже український. І якраз такий, який пропонує нам нові смаки. Довгий час вважалося, що найкраще тільки французьке вино, чи тільки італійське, чи новозеландське абощо. Але що більше буде в людей довіри до своєї економіки, то дедалі більше українці насолоджуватимуться власним продуктом, запозичаючи, звісно, якісь гарні рецепти світу для творення свого «коктейлю».

Тільки в нашому «Маршруті №1» — інтерв’ю з Олексієм Островським, директором єдиного в Україні концептуального ресторану віскі WHISKY CORNER та членом Всеукраїнського клубу шанувальників віскі. А також — поради від засновників торгової марки «Колоніст» Алли та Івана Плачкових про те, як справді насолоджуватися вином. Крім того, у глянці ви дізнаєтесь про найпоширеніші напрямки українського гастротуризму, а ще те, який напій у нашій країні найпопулярніший, які овочево-фруктові коктейлі зараз найдоречніші, які міста змагаються за звання «кавової столиці» України, і на додачу — як твориться мистецький посуд із Покуття. Чи знали ви, що київським архіпастирям у XVIII столітті подавали мед, англійське пиво та пряну горілку? Про старовинні «рецепти» та смаки — теж у новому випуску «Маршруту №1» із назвою «Осінній коктейль».

Замовляйте «Маршрут №1. Осінній коктейль» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або дочекайтеся його появи в кіосках преси вже цієї п’ятниці!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати