Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Татарченко везе московських слонів для дружини

24 січня, 00:00
СВІТСЬКА ХРОНІКА Татарченко везе московських слонів для дружини

На студії "Майстер-відео" повним ходом ідуть зйомки кліпу за піснею Астраї "Ау, ромашка!" (режисер Володимир Якименко).

"Ау, ромашка!" є заголовною піснею одноіменного альбому, розрекламована презентація котрого, на жаль, так досі й не відбулася. Продюсер Геннадій Татарченко, мабуть, зневірившись у реалізації своєї мрії про проведення пишного й екстравагантного "Гей-шоу", вирішив всі найхимерніші фантазії втілити в кліпі своєї дружини.

Пісня написана самою співачкою і відображує її уявлення про перше юнацьке кохання. Як повідомила Астрая в інтерв'ю кореспондентові "TITANIC", семантика назви неоднозначна й має декілька тлумачень. "Ромашка" - це не тільки пестливе ім'я ліричного героя, котрий у кінці кліпу перетворюється на квітку, але й еротична гра, таємно поширена в середовищі тінейджерів.

Кліп буде барвистим, видовищним, звичайно, недешевим. Чого вартий лише "прокат" павичів, фазанів та інших "райських птахів", котрих зажадала примхлива фантазія співачки. Але й це не вгамувало її прагнення екзотики. Виявилося, що для більшого ефекту в зйомках кліпу "Ау, ромашка!" мають брати участь принаймні три слони.

І тут виникла проблема. Річ у тім, що в Київському зоопарку знаходиться тільки один представник цього виду тварин. Але для Геннадія Татарченка немає перешкод - зараз він веде переговори з московським зоопарком і має намір довезти двох слонів звідти. Треба сподіватися, що йому поталанить більше, ніж у попередніх прожектах. (Нагадаємо, у презентації "Гей-шоу" мали брати участь ЕL-Кравчук і Костя Гнатенко, але здійснити цей задум не вдалося). Якщо ж переговори стосовно слонячого фрахту зірвуться - не біда. Рішуче налаштовані творці кліпу повідомляють, що наявний слон, за допомогою майстерності монтажерів, у крайньому випадку, цілком зійде й за трьох. У мистецтві шоу немає нічого неможливого!

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати