Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Напої – від тріо роботів

У нідерландському Маастрихті по-сучасному дотримуються карантинних обмежень
03 червня, 18:06

Цього тижня в Нідерландах розпочався новий етап пом’якшення обмежень у зв’язку з пандемією коронавірусу. Тим часом у Маастрихті на півдні країни в одному з ресторанів до роботи залучили роботів, щоб уникнути тісних соціальних контактів, повідомляє cnalifestyle.channelnewsasia.com. Роботизоване тріо офіціантів на ім’я Емі, Акер та Джеймс допомагає в барі, розвозячи напої відвідувачам. Механічні помічники мають руки для тримання підносів і можуть міняти «вираз обличчя» на дисплеї. «Привіт, ось ваше замовлення. Будь ласка, зніміть його з лотка. Я автоматично повернусь через 20 секунд», — повідомляє робот Емі пару жінок у закладі (на фото). Клієнти мають самі забирати власні напої в робота.

Як пише видання, хоча подібні роботи були представлені в Китаї кілька років тому і відтоді стали новинкою в ресторанах у всьому світі, наразі лише кілька голландських закладів мають їх у себе.

Ресторани в Нідерландах були зачинені з середини березня до 1 червня, окрім послуг самовивозу та доставки. З понеділка в ресторанах дозволяється приймати до 30 осіб з мінімальною відстанню 1,5 метра між столами та за попереднім записом.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати