Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна виборола три золоті медалі на ЧЄ з художньої гімнастики

29 листопада, 22:39

Сьогодні відбувся заключний змагальний день 36-го чемпіонату Європи з художньої гімнастики. За звання чемпіонки Європи в індивідуальних виступах змагалися дорослі гімнастки. Грації розігрували найсильнішу у чотирьох дисциплінах: вправи з м‘ячем, обручем, стрічкою і булавами. Нашу збірну представляли Єва Мелещук і Влада Нікольченко.

Цього разу українські спортсменки не потрапили на п‘єдестал: Єва Мелещук зайняла шосте місце, Влада Нікольченко – восьме. «Своїм результатом я задоволена. Звичайно, є де покращувати навички. Сьогодні я виступила дуже рівно, десь не ризикувала й не виконала заготовлені вправи по максимуму», – оцінила свої виступи українська гімнастка Єва Мелещук.

Чемпіонкою Європи серед дорослих стала представниця Ізраїлю Ліной Ашрам. «Дякую всім, я вдячна тренеру і всій нашій команді. Чемпіонат Європи в Києві був добре організованим. Дякую. Київ, на жаль, побачила лише з вікна автобуса», – сказала чемпіонка Європи Ліной Ашрам.

Нагадаємо, збірна України завоювала на цьому чемпіонаті 3 золоті нагороди: Поліна Каріка серед юніорок, група дорослих гімнасток у групових виступах і тандем юніорок з групою дорослих на загальнокомандному заліку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати