Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Острозькій академії стартувала Школа ораторської майстерності

28 лютого, 12:54
Фото Катерини Харитонової

У Національному університеті “Острозька академія” вчора відкрилася Школа ораторської майстерності. Ініціатива належить студентові спеціальності “Політологія” Віталію Войцеховському.

“Учасниками Школи ораторської майстерності можуть стати всі охочі. Заняття відбуватимуться у неформальній атмосфері два рази на тиждень безкоштовно. Найактивніші слухачі отримають спеціальний сертифікат. Ми будемо запрошувати спікерів не лише з нашого університету, а й із зовнішнього середовища. Наприклад, сьогодні уже відбудеться перше заняття від Школи ораторського мистецтва з Києва, яке буде присвячене базовим навикам ритора”, — прокоментував Віталій Войцеховський.

За словами експертки з риторики, доцентки Національного університету “Острозька академія” Юлії Маслової, ще з давніх часів вважалося, що людина, яка вміє висловити свою думку, переконувати авдиторію, є успішною і має лідерські якості. Актуальним це залишається і сьогодні.

“Арістотель говорив про чотири кити риторики, зокрема логос, який відповідає за логічну зв'язність промови, пафос — за емоційну складову, щирість ритора, етос — за моральні цінності промовця і топос — за правильне розуміння виступу. Сподіваюся, що під час цієї Школи, ви успішно опануєте базові складові ораторського мистецтва”, — зазначила під час відкриття Юлія Маслова.

Олексій Костюченко, Острог

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати