Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Китаї оприлюднили медалі зимової Олімпіади-2022

26 жовтня, 21:48
Скріншот відео

Організаційний комітет зимових Олімпійських ігор-2022 в Пекіні показав дизайн медалей, які будуть отримувати спортсмени. Організатори представили дизайн медалей відразу для Олімпійських та Паралімпійських ігор.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter-сторінку Олімпіади.

На лицевій стороні медалей буде вигравійовано логотип п'яти олімпійських кілець, довкола якого буде розміщувати назва ігор англійською мовою. Також на медалях буде емблема зимових ОІ-2022 та повна назва ще й китайською мовою.

На задній частині медалей будуть кільця, на яких розташовані 24 точки, що символізують безкрайнє зоряне небо та гармонію між людиною та природою, а також порядковий номер цих ігор.

Лицева сторона медалей зимових Паралімпійських ігор буде прикрашена логотипом Паралімпіади, а також назвами англійською (в центрі) та китайською (довкола) мовами.

На задню частину медалей також нанесли кілька з точками. В центрі розмістилися логотип змагань та назва китайською мовою.

Нагадаємо, медалі Олімпійських ігор у Токіо були виготовлені з перероблених смартфонів, гаджетів та побутової техніки. Таким чином організатори Олімпіади хотіли привернути увагу до проблем з екологією.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати