Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Для вінничан створили додаток, щоб стежити за транспортом

26 жовтня, 09:49

Відстежувати рух громадського транспорту в режимі реального часу тепер можуть вінничани. Для цього достатньо завантажити на свій телефон новий за «Vinnytsia Transport». Він відображає переміщення автобусів, трамваїв, тролейбусів та маршрутних таксі у режимі онлайн. Також показує схему руху, час прибуття, зупинки та розташування транспорту. При увімкненій геолокації за стосунок відображає лише ті зупинки, які розташовані поряд з користувачем. Поки що завантажити додаток можуть лише власники смартфонів з операційною системою Android. Незабаром скористатися застосунком зможуть і власники телефонів Apple.

«Обравши на мапі зупинку, користувач бачить повний перелік номерів бортів громадського транспорту, які курсують через неї та час прибуття, – каже директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна. – Для зручності користування додано можливість обирати «улюблені» зупинки, тобто, ті, через які користувач постійно прокладає свій маршрут – такий функціонал дозволяє пришвидшити пошук».

Інформація в додатку дублюватиметься з даними інформаційних табло, які розташовані на зупинках. У комунальному підприємстві «Вінницякартсервіс» містян просять звернути увагу на те, що табло все ще працює в тестовому режимі й інформація постійно коригується, як й інформація щодо руху маршрутних таксі у додатку «Vinnytsia Transport».

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця, «День», скриншот наданий авторкою

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати