Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Усик виграв бій у Джошуа за чотири чемпіонські пояси: подробиці, фото

26 вересня, 13:10
Фото: Reuters

Український боксер виграв одноголосним суддівським рішенням.

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа не зміг захистити свої пояси в бою з українським претендентом Олександром Усиком, передає Укрінформ.

Бій Усика і Джошуа відбувся на арені «Тоттенгем» в Лондоні. Для українця цей поєдинок був першим чемпіонським в суперважкій вазі.

Усик переміг одноголосним рішенням суддів.

Як відомо, майбутній бій став для Усика третім в суперважкій вазі. Раніше він перемагав Чазза Візерспуна (технічним нокаутом) і Дерека Чісору (за очками).

Також, чемпіон WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Олександр Усик прокоментував перемогу над Ентоні Джошуа.

«Це означає дуже багато для мене. Бій пройшов саме так, як я і планував. Було кілька моментів, коли Джошуа затискав мене, але це незначні речі.

Не було завдання зупинити бій в 12-му раунді. Спочатку я хотів це зробити, влучив, кинувся, але мій тренер привів мене до тями.

Це була ще не найкраща моя версія», - сказав Усик.

Зазначається, що Олександр Усик після перемоги із прапором України в руках станцював гопак.

ГОЛОС ІЗ FACEBOOK:

Володимир Зеленський, Президент України

«Україна повертає своє. Чемпіонські титули WBA, IBF, IBO, а також WBO знову, як це і повинно бути, належать українцю. Важка, але цим і цінна перемога. Саня, дякую. Браво, чемпіон. Міць, сила, Усик»

Василь Ломаченко, український боксер

«Я вітаю свого друга Олександра. Це було чудове виступ, історичний бій. Тепер для мене він увійшов у велику історію боксу і в світову історію. Безумовно, я вірив, що він може це зробити в суперважкій вазі. Це було відмінне виступ»

Тедді Атлас, екс-тренер Олександра Усика

«Вітаю Усика. Він зробив те, що я передбачав, вигравши титул в супертяжах, як це зробив Холіфілд після абсолютного чемпіонства в крузервейте. Також вітаю суддів, ви не облажались», - написав Атлас.

 

Віталій Кличко та Андрій Шевченко, які підтримували Усика на трибуні, прийшли до чемпіона в роздягальню після бою. «Бій закінчився, ми виграли. Ми не дарма переживали - і все вийшло»

Іван Редкач, український боксер

«Сміливо скажу, Усик - найкращий боєць планети. А один ось, вийшов в ринг, але як лимон з'їв, навіть не обійняв. Це було красиво, яскраво, хвилююче, кожна секунда бою - шедевр від Саші».

Леннокс Льюїс, екс-чемпіон світу в суперважкій дивізіоні

 «Повинен поаплодувати Усіку за відмінний тактичний виступ сьогодні. Для Джошуа це не кінець шляху, але не потрібно бути таким обережним і чекати 8-го раунду, щоб покінчити з суперником. Вчися і ставай краще»

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати