Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Президент доручив уряду забезпечити виконання рішень РНБО щодо санкцій

26 лютого, 17:56

26 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію указ про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 "Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України".

Відповідний указ оприлюднили на сайті президента України.

Згідно з указом, Кабміну доручено забезпечувати виконання органами виконавчої влади рішень Ради національної безпеки і оборони України. Також в документі йдеться про необхідність заходів щодо притягнення в установленому порядку до відповідальності осіб, винних у невиконанні рішень Ради національної безпеки і оборони України.

"Прем’єр-міністрові України взяти під особистий контроль діяльність керівників органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відповідні органи рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, введеними у дію указами Президента України", - йдеться в указі.

Членам Ради національної безпеки і оборони України, здійснюючи координацію та контроль у межах своїх посадових повноважень, забезпечувати виконання відповідними державними органами рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами президента України, у встановлеі строки.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати