Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Громадянське суспільство" не спромоглося створити в Україні чи за її межами авторитетного дискусійного майданчика, - Доній

25 січня, 18:51
Фото iamir.info

За 28 років Незалежності українське "громадянське суспільство" не спромоглося створити в Україні чи за її межами авторитетного і впливового дискусійного майданчика.

Про це заявив Голова Центру досліджень політичних цінностей, голова Мистецького Об'єднання "Остання барикада" Олександр Доній.

«Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Анатолій Гриценко - троє кандидатів (зареєстрованих і незареєстрованих) у Президенти виступили на "Українському сніданку" в Давосі (Швейцарія), на заході, організованим Віктором Пінчуком.

У Пінчука, до якого у так званого "громадянського суспільства" є питання. Зятя Леоніда Кучми, до якого у так званого "громадянського суспільства" є питання.

Отже, за 28 років Незалежності оспіване українське "громадянське суспільство" не спромоглося створити в Україні чи за її межами авторитетного і впливового дискусійного майданчика. Жодного. Не спромоглося внаслідок браку стратегічного мислення, внутрішніх сварок, заздрощів, браку коштів», - написав він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати