Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Держдеп США дасть грант на викриття російської дезінформації в сфері охорони здоров'я

24 травня, 21:08

Попередження міжнародної громадськості про загрози, викликані неодноразовими спробами Росії скористатися проблемами суспільної охорони здоров'я для поширення дезінформації та пропаганди, - важливий елемент дій США в зв'язку з пандемією COVID-19.

Про це заявила представник Держдепартаменту Російській службі "Голосу Америки" у відповідь на прохання прокоментувати заяву посольства Росії у Вашингтоні в зв'язку з оголошенням конкурсу на виділення гранту за підготовку доповіді про російські кампанії дезінформації в області охорони здоров'я, інформує Цензор.НЕТ.

У грантовому конкурсі обсягом 250 тисяч доларів можуть взяти участь американські та іноземні некомерційні і комерційні організації, а також вищі навчальні заклади.

Водночас, коментуючи оголошення гранту, посольство Росії в США стверджує, що в період глобальної епідемії, яка забирає життя тисяч людей в обох країнах, в США "зусилля спрямовуються на пошук зовнішнього ворога".

"Впливові русофобські сили в Вашингтоні - на Капітолії і в держапараті - ніколи не припиняють деструктивної діяльності. Вони працюють за своїю програмою, не звертаючи уваги на сигнали, що виходять від глави власної держави", - стверджується в заяві російської дипмісії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати