Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вінниці школярам початкових класів продовжили канікули, решта – навчатимуться дистанційно

23 жовтня, 12:51

Щоб мінімізувати безпосередні фізичні контакти між учнями в умовах стрімкого підвищення рівня захворюваності на COVID-19, вінницьких школярів з 15 жовтня відпустили на канікули. Тепер, зважаючи на те, що місто залишається у помаранчевій зоні, учні 1–4 класів залишатися на канікулах до 30 жовтня. А школярі середньої та старшої школи з понеділка, тобто 26 жовтня, переходять на дистанційну форму навчання.

«Відповідно до рішення Державної комісії ТЕБ та НС на наступним тижні для Вінниці встановлено знову помаранчевий рівень епідемічної небезпеки, який вимагає дотримання певних обмежень у роботі закладів у сфері освіти, – йдеться у повідомлення Вінницької міської ради. – Враховуючи постанову Головного державного санітарного лікаря України та стрімкий ріст захворюваності, осінні канікули для учнів 1–4-х класів будуть продовжені по 30 жовтня 2020 року включно. Для учнів 5–11 класів з 26 по 30 жовтня має бути організований освітній процес з використанням дистанційних технологій згідно з затвердженим розкладом навчальних занять».

Загалом ситуація із захворюваністю на COVID-19 у Вінниці залишається напруженою. У місті за останню добу на коронавірус захворіло 64 людини, в області – 141 особа, з них 12 медиків. Від початку епідемії коронавірус виявили у 8925 жителів Вінниччини. На сьогодні 5492 особи одужало, 3275 – ще хворіє. Станом на сьогоднішній ранок на стаціонарі із підтвердженим COVID-19 перебуває 334 дорослих та 1 дитина, з підозрою на – 685 дорослих та 26 дітей. За останню добу зареєстровано 5 летальних випадків. Загалом в області від коронавірусу померло вже 158 вінничан.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця, фото 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати