Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна не зверне з обраного шість років тому європейського шляху, - Сенцов

23 січня, 10:40
Фото Укрінформ

Міжнародна спільнота має бути впевнена, що Україна здолає пострадянську спадщину і ніколи не зверне з обраного шість років тому європейського шляху.

Про це заявив український режисер, письменник і сценарист, колишній бранець Кремля Олег Сенцов у виступі на "Українському сніданку" в Давосі, повідомляє Укрінформ.

"Україна - це пострадянська держава. Про це говорив Прем'єр (Гончарук - ред.) - це корупція на всіх рівнях, це старе держуправління, це бідний народ. Але наш вибір, наше намагання вступити до Європейського Союзу і жити за європейськими принципами, жити на європейському рівні, вже зроблено шість років тому, і з цього шляху ми вже ніколи не звернемо. В цьому ви повинні бути впевнені", - сказав Сенцов.

У цьому контексті він зазначив, що в Україні проводяться незалежні демократичні вибори, і остання зміна влади продемонструвала це всьому світові.

"Шість років ми боремося з нашим ворогом - з Путіним, з російською агресією, це всім відомо. Але за шість років ми так і не здалися. Він нас не переможе ніколи. Якщо ми змогли зробити це, ми зробимо й інше - ми зробимо наші реформи, ми станемо тією країною, якою ми хочемо бути", - наголосив колишній бранець Кремля.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати