Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна й Угорщина погодили зібрати комісію з питань нацменшин 16 вересня

22 липня, 16:44
Фото: УНН

Україна й Угорщина погодили проведення засідання українсько-угорської комісії з питань нацменшин 16 вересня разом із засіданнями ряду інших комісій.

Про це повідомили міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та міністр зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петер Сійярто на спільній прес-конференції в Києві, передає Укрінформ.

"Ми погодили графік подальших контактів, засідань комісії з питань національних меншин, до речі, головування в цій комісії відповідно до рішення уряду перейде Міністерству закордонних справ, проведення двосторонньої міжурядової комісії в вересні цього року. Тому, попереду у нас дуже динамічні контакти з Угорщиною", - зазначив Кулеба.

У свою чергу глава угорської дипломатії повідомив, що проведення засідання очікується 16 вересня.

"Я сподіваюся, що ми і там досягнемо нових результатів у використанні угорської мови в угорськомовних школах", - підкреслив Сійярто.

Угорський міністр зазначив, що, крім того, 24 вересня відбудеться засідання спільної комісії з прикордонних справах, де сторони мають обговорити питання КПП «Нодьгодош - Велика Паладь», а 30 вересня засідатиме "загальна економічна комісія".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати