Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Стартував фінал нацвідбору на Євробачення-2020

22 лютого, 19:53
Фото: Eurovision

У київському Палаці культури КПІ розпочався фінал національного відбору представника від України на “Євробачення-2020”.

Трансляцію проводить Суспільне мовлення.

У фіналі вийдуть на сцену шестеро учасників нацвідбору - по три переможці з першого і другого півфіналів. Вони виступлять у такому порядку: 1) Krutь із піснею “99”, 2) Jerry Heil із піснею Vegan, 3) Gо-A з піснею “Соловей”, 4) David Axelrod із піснею Horizon, 5) Khayat із піснею Callforlove і 6) Tvorchi з піснею Bonfire. Судді і глядачі спільними зусиллями мають обрати переможця.

8 лютого у першому півфіналі нацвідбору перемогли Jerry Heil з піснею Vegan (13 балів, з яких 7 балів від журі, 6 дали глядачі), гурт Gо-A з піснею “Соловей” (13 балів, з яких 6 балів дали судді і 7 балів -глядачі) і Krutь з піснею “99” (16 балів; і судді, і глядачі дали по 8 балів).

15 лютого у другому півфіналі нацвідбору переміг гурт Tvorchi з піснею Bonfire (по 8 балів від суддів і глядачів), співак Khayat з піснею Call for love (по 7 балів від суддів і глядачів) і співак David Axelrod з піснею Horizon (6 балів від суддів, 5 балів від глядачів).

“UA: Перший” та СТБ проводитимуть разом нацвідбір на “Євробачення” до 2021 року.

У 2020 році музичний продюсер національного відбору - Руслан Квінта. Ведучий прямих ефірів - Сергій Притула. Креативна продюсер - Наталя Франчук. Члени журі - Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов.

“Євробачення-2020” відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі, Нідерланди. Фінансову підтримку переможцю національного відбору у 2020 році під час підготовки, поїздки й перебування на конкурсі надає Суспільне мовлення. Витрати, пов’язані з кастингом і телевізійною частиною національного відбору, бере на себе телеканал СТБ.


Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати