Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський: Орієнтир України - це Угода про асоціацію з ЄС

19 липня, 15:58
Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що Угода про асоціацію з Європейським Союзом є орієнтиром для України.

"Наш орієнтир - Угода про асоціацію з Європейським Союзом. Її імплементація наблизить Україну до критеріїв членства в ЄС. І вже на сьогодні ми маємо амбітний порядок денний із Європейським Союзом. Найближча ціль - це старт імплементації Угоди про спільний авіаційний простір, наступна стадія підготовки промислового безвізу та перше підбиття підсумків оновлення Угоди про асоціацію", - заявив Зеленський, виступаючи на Батумській міжнародній конференції.

19 липня 2021 року Володимир Зеленський здійснює робочий візит до Грузії з метою започаткування діяльності формату «Асоційованого тріо» України, Грузії та Молдови на рівні глав держав.

Лідери трьох країн підпишуть Декларацію саміту «Асоційованого тріо» та проведуть спільну зустріч з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем.

У межах візиту Глава Української держави також бере участь у роботі Батумської міжнародної конференції разом з Президентом Грузії Саломе Зурабішвілі, Президентом Республіки Молдова Майєю Санду та Президентом Європейської ради.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати