Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На місці пожежі в будинку Гонтаревої знайшли запальну ракету

17 вересня, 14:00
Фото з архіву "Дня"

На місці пожежі в будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої знайшли запальну ракету, повідомив речник поліції Київської області Микола Жукович.

Про це пише Радіо Свобода.

«Тут не було «коктейлю Молотова». Ми знайшли запальну ракету, світло-шумову, і звукову... І ще ряд доказів, над якими працює слідчо-оперативна група. Працювала криміналістична лабораторія, яка брала зразки на дослідження, щоб з’ясувати, чи були там легкозаймисті матеріали», – сказав Жукович.

Він додав, що правоохоронці розглядають усі можливі версії пожежі. «Ми не виключаємо навіть версію короткого замикання. Можливо», – зазначив Жукович.

За його словами, поліція не виключає версію підпалу будинку Гонтаревої на її замовлення. «Розглядаються всі версії. Слідство встановлює підозрюваного і в чиїх інтересах він діяв – у своїх або в чиїхось іще», – сказав Жукович.

Нагадаємо, що колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева заявила, що вночі 17 вересня спалили її будинок в селі Гореничі під Києвом. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне пошкодження майна.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати