Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Skoda та Nivea відмовляться від спонсорства ЧС з хокею, якщо турнір проходитиме в Білорусі

16 січня, 22:42

Спонсори чемпіонату світу з хокею Skoda та Nivea заявили, що відмовляться від фінансування турніру, якщо він відбудеться в Мінську.

Про це компанії повідомили у twitter.

Автомобільний виробник Skoda попередив, що відмовиться спонсорувати чемпіонат світу з хокею, якщо він пройде в Білорусі.

"Ми горді тим, що є партнером чемпіонатів світу 28 років. Але ми також поважаємо і підтримуємо права людини. Тому Skoda відмовиться від спонсорства чемпіонату світу з хокею з шайбою 2021 року, якщо Білорусь прийматиме ці змагання", - йдеться в офіційній заяві.

Напередодні про свою відмову від спонсорства повідомив інший партнер чемпіонату – Nivea.

"Nivea виступає за повагу, єднання і протистоїть всім формам дискримінації та насильства. Бачачи поточну ситуацію, ми вирішили, що бренд Nivea не буде спонсором ЧС-2021, якщо він буде проводитися в Білорусі. Ми вже поінформували Міжнародну федерацію хокею про це і будемо уважно стежити за поточними обговореннями питання", - заявили у компанії.

ЧС-2021 має пройти в Мінську і Ризі з 21 травня по 6 червня. Рішення про те, чи відбудеться чемпіонат світу в Білорусі, буде прийнято до 27 січня на Раді Міжнародної федерації хокею.

Нагадаємо, 10 січня екскандидат в президенти Білорусі Світлана Тихановська заявила, що якщо ЧС з хокею не перенесуть з Мінська, багато збірних його бойкотуватимуть.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати