Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Завтра у Львові відбудеться концерт в межах проєкту «Дорога до перемоги»

14 липня, 10:58

Ще в лютому, відразу після повномасштабного вторгнення росії в Україну, на заклик департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної військової адміністрації  та за підтримки керівника ЛОВА Максима Козицького виконавці Андрій Заліско, Андріана, Андрій Князь, Артур Боссо та Анна Добриднєва об’єдналися, аби підтримати Збройні Сили України.

Згідно з повідомленням, що його оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуку департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОВА, вже проведено близько 50 концертів на Львівщині та в інших областях України, чимало з яких – у військових частинах. Також артисти побували на першій лінії оборони на Чернігівщині.

Виконавці називають себе «Команда А» і звітують про те, що зібрали на концертах близько 2 мільйонів гривень, які скерували на потреби армії. У ЛОВА зазначають, що за ці кошти придбано 9 автомобілів, 20 бронежилетів, 2 тепловізори, 2 дрони, 15 рацій, 1 далекомір, а також захисні шоломи, медичні аптечки, продукти та засоби гігієни.

Щодо концертної програми «Команди А» завтра, 15 липня, в межах проєкту «Дорога до перемоги», то вона відбудеться о 18.00 на площі перед Львівською національною оперою.
Артисти просять долучатися до доброчинності усіх небайдужих до мистецького волонтерського руху: «Наблизимо перемогу разом!».

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»
Фото пресслужби ЛОВА

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати