Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу окупанти 8 разів порушили режим припинення вогню

13 грудня, 09:02
Фото: mil.gov.ua

Збройні формування Російської Федерації за минулу добу вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє упресцентр штабу ООС.

"Російська Федерація знову не виконує взяті на себе зобов’язання щодо сталого припинення вогню відповідно до прийнятого підсумкового комюніке на переговорах лідерів «Нормандської четвірки» у Франції. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Фіксувався також вогонь із гармат БМП", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили п'ять обстрілів: біля Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; тричі неподалік Павлополя – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Широкиного – з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано три ворожі обстріли: біля Південного – з ручних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Кримського – з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї; поблизу Новолуганського – з РПГ, СПГ та великокаліберних кулеметів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати