Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

МЗС України висловило протест проти розширення переліку громадян України, щодо яких РФ ввела "спеціальні економічні заходи"

12 грудня, 16:49

Міністерство закордонних справ України висловлює протест проти розширення переліку українських фізичних осіб, щодо яких уряд РФ ввів так звані "спеціальні економічні заходи", - йдеться в заяві МЗС України.

"МЗС України рішуче засуджує спробу тиску на народних депутатів України та представників українського суспільства. Цей протиправний крок є продовженням Російською Федерацією агресії проти України у всіх її формах і проявах", - йдеться в заяві.

Зазначається, що українська сторона залишає за собою право вжити відповідних заходів реагування відповідно до норм і принципів міжнародного права.

"Україна і надалі продовжуватиме політику протидії російській агресії, докладатиме послідовних зусиль для припинення тимчасової окупації Росією тимчасово окупованих українських територій, відновлення суверенітету та територіальної цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах", - додали у відомстві.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати