Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ВР завтра розгляне опозиційний законопроект, що забороняє приватизацію "Нафтогазу"

19 березня, 20:33

Верховна Рада Україна (ВР) завтра, 20 березня, в ході пленарного засідання планує розглянути законопроект № 9429 ініційований урядом "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою забезпечення реформування нафтогазового комплексу".

Також на засіданні буде розглянуто альтернативний законопроект № 9429-1, внесений Юрієм Кармазіним (НУ-НС), який передбачає пряму заборону на приватизацію "Нафтогазу".

Варто відзначити, що раніше голова фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов заявив ".. Ми домовилися і поставили колег до відома, що будемо голосувати "за" альтернативний (урядовому) законопроекту (щодо реформування "Нафтогазу") народного депутата Юрія Кармазіна", - сказав парламентарій.

Також рада планує розглянути законопроект № 9437 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання психіатричної допомоги особам, яких тримають під вартою. Який передбачає, що психіатрична допомога особам, яких тримають під вартою, буде надаватися їм за необхідності.

Крім того, нардепи розглянуть законопроект № 9662 про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час і після футбольних матчів). Відповідно до законопроекту, під час проведення футбольних матчів Євро - 2012 скандування ксенофобського, расистського, антисемітського, дискримінаційного характеру або демонстрацію будуть каратися штрафом або обмеженням волі на 15 діб.

Нардепи також планують розглянути законопроект № 9753 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Джерело: РБК-Україна

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати