Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Україні пройде Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів

30 серпня, 19:51

З 23 вересня до 2 жовтня 2011 року в кінотеатрах Києва, Одеси, Харкова, Донецька, Львова, Дніпропетровська, Запоріжжя та інших українських міст пройде Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів – єдиний всесвітній фестиваль, де переможців обирає міжнародне глядацьке жюрі.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в Артхаус Трафік, 10 фільмів-фіналістів було відібрано командою фестивалю з 598 заявок, що надійшли з 48 країн світу. Протягом останнього тижня вересня програма Манхеттенського фестивалю короткометражних стрічок буде показано в більш ніж 200 містах на шести континентах.

Програма Манхеттенського фестивалю – це 10 найдобірніших короткометражних фільмів, знятих за останній рік режисерами з різних кінців світу – від Угорщини до Перу.

Комедійна пародія на набридлі хоррори в "Легенді міста Бівер Дем", "чернушна" мелодрама "Я кохаю Люсі", детективний трилер "Ліс" та комедія-каламбур "Членопед", кіно-реконструкція реального пограбування у "Випадку біля банку", документальний фільм про нещодавню революцію в Єгипті - на кіноманів чекає калейдоскоп жанрів, емоцій та настроїв.

Перед показами глядачі отримують картки для голосування, де кожний відмічає один фільм, за який віддає свій голос. За традицією, останній фестивальний показ відбудеться на Манхеттені – батьківщині цього кінофоруму. Після цього голоси інтернаціональної аудиторії підрахують, а переможців Манхеттенського фестивалю короткометражних фільмів 2011 року оголосять 2 жовтня.

Джерело: ЛІГАБізнесІнформ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати