Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові планують збудувати концертний хол

04 липня, 13:54

Міський голова Львова Андрій Садовий заявляє, що до 2016 року у Львові збудують концертний хол. Про це він зазначив 4 липня під час брифінгу.

«Нам потрібний великий концертний хол у Львові, який плануємо збудувати до 2016 року. Думаю, ми його збудуємо, не зважаючи на жодні обставини», – наголосив Андрій Садовий.

Він зазначив також: «Нам потрібен виставковий зал, великий парк розваг».

Андрій Садовий наголосив, що 120 га землі у Львові, які перебувають у зоні ЮНЕСКО, – це фантастичне надбання Європи і світу.

«Згадую візит до Львовазакордонних журналістів на запрошення УЄФА… Вони були здивовані, чому вони не знали про таке місто Львів. Ми маємо фантазію, що про нас хтось знає у світі. Це - наша фантазія», – сказав Андрій Садовий.

Можливість для Львова приєднатися до Вроцлава у статусі «Культурна столиця Європи-2016», з його слів, це «можливість відкрити Львів для всього світу».

«Сьогодні ми працюємо через кошти ЄС над проектом щодо підземелля Львова. Ми отримали право на такий проект, виграли грант», – додав також мер.

Як інформував ZAXID.NET, Львів може отримати статус «Культурна столиця Європи 2016 року» разом з Вроцлавом (Польща) та Сан-Себастіаном (Іспанія).

«Це рішення має бути остаточно підтверджене Єврокомісією 2012 року»,– сказав президент Вроцлава Рафал Дуткєвіч. Рафал Дуткєвіч зазначив, що буде створено спеціальну робочу групу для роботи у цьому напрямку, напрацьовуватимуть спільні заходи.

Джерело: ZAXID.NET

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати