Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Гаазі відбулись українсько-нідерландські політичні консультації

02 липня, 11:47

 30 червня ц.р. в м.Гаага (Королівство Нідерланди) відбулись українсько-нідерландські політичні консультації на рівні Заступників Міністрів закордонних справ. Українську делегацію на переговорах очолив Заступник Міністра закордонних справ України – керівник апарату Павло Клімкін, нідерландську – Генеральний директор з питань європейського співробітництва МЗС Нідерландів Роберт де Грот. Про це УНН повідомили в департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ.

У ході консультацій відбувся обмін думками з актуальних питань співробітництва між Україною та ЄС, зокрема щодо укладення Угоди про асоціацію включаючи створення Зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, а також виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України.

Сторони обговорили питання міжнародного та регіонального співробітництва, а також заходи в рамках головування України в КМ РЄ та підготовки до головування України в ОБСЄ в 2013 р.

В рамках візиту відбулися також зустрічі П.А.Клімкіна з Генеральним секретарем МЗС Нідерландів Е.Кроненбургом, Генеральним секретарем Міністерства економічних справ, сільського господарства та інновацій Нідерландів П.Байінком, членами Комітету у закордонних справах Палати представників Генеральних штатів (парламенту) Нідерландів.

Джерело:  УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати