Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні патріарх Кирил знову приїде в Україну

01 жовтня, 12:23

Сьогодні, 1 жовтня, патріарх московський і всієї Русі Кирил відвідає Чернівецьку область, повідомляє прес-служба Української православної церкви Московського патріархату.

Планується, що він приїде до Чернівців о 16:00, після чого відвідає єпархіальне управління. О 17:00 відбудеться всенічне бдіння у Свято-Духовому кафедральному соборі.

Завтра, 2 жовтня, о 9:00 він освятить Троїцький собор Вознесенського Банченського чоловічого монастиря, а о 12:00 візьме участь у відкритті будинку дітей-інвалідів при цьому монастирі.

Кілька днів тому Чернівецька облорганізація Української народної партії поскаржилася в Генпрокуратуру на білборди з привітанням Кирила в області. Вона вимагає перевірити, на яких підставах і скільки бюджетних коштів було виділено для встановлення зазначених білбордів.

Нагадаємо, 14 вересня Кирил перебував у Луганську, де відвідав Володимирський кафедральний собор, а наступного дня провів літургію на Театральній площі міста, після чого поклав квіти до Пілону Слави та Могили невідомого солдата на площі Героїв ВВВ.

Источник: Украинские Новости

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати