Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Саакашвілі: Грузія більше не повернеться в руки запліснявілих муміфікованих політичних трупів часів Шеварднадзе

29 лютого, 15:37

Міхеїл Саакашвілі на політичних дебатах роз'яснив різницю між діючою владою і так званими «Джонді».

«Чому у вас немає майбутнього? Тому що ви залишилися в минулому. Я не хочу сказати, що ви потонули в минулому, однак, об'єктивно, в ньому застрягли, і це видно по всьому», - заявив Міхєєв Саакашвілі у відповідь на виступ опозиційного депутата Джонді Багатурія, що викликало крайнє невдоволення президента.

За його ж словами, наступниками існуючої влади можуть стати не «різні Джонді і їх господарі», а представники майбутнього покоління, які зараз роблять перші кроки в політиці.

«Грузія більше не повернеться в руки запліснявілих муміфікованих політичних трупів часів Шеварднадзе. Нас замінять не «різні Джонді і їх господарі», а майбутнє покоління Грузії, яке зараз приходить в політику. Ми постійно контролюємо те, щоб влада не перетворилася на болото, і моя головна гордість, у зв'язку з якою Грузія постійно рухається вперед, - некорумпованість - ніколи не закінчувалася»,  - зазначив президент.

Крім цього, перша особа країни також заявив, що постійна апеляція до питання - що буде робити Саакашвілі в 2013 році, підтверджує, що опозиція впевнена в своїй поразці на виборах 2012 року.

«Раз ви задаєте питання, що робитиме Саакашвілі в 2012 році, то ви абсолютно впевнені, що вибори 2012 року вами вже програні», - заявив Саакашвілі.

Джерело: Грузия Online

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати