Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Продовжилося судове засідання у справі Тимошенко

04 серпня, 10:44

Перерський районний суд столиці продовжив розгляд кримінальної справи екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко після перерви, передає кореспондент УНН.

У залі засідань присутні народні депутати, журналісти, прокурори зі сторони обвинувачення та Юлія Тимошенко разом зі своїм захисником Юрієм Суховим. 

Нагадаємо, під час засідання в понеділок, 1 сепрпня, Ю.Тимошенко знову заявляла відвід головуючому у справі Родіону Кірєєву, але той не ухвалив відповідне клопотання. Р.Кірєєв допустив до розгляду кримінальної справи нового захисника Ю.Тимошенко Юрія Сухова, але не надав йому достатнього часу для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи. Через це захисник заявив відвід головуючому, але також отримав відмову.

Під час засідання також допитали трьох свідків у справі з п'яти заявлених. Ними стали колишній міністр транспорту та зв'язку України Йосип Вінський, екс-міністр освіти та науки Іван Вакарчук, а також колишній міністр оборони Юрій Єхануров. Останнього в Печерському суді допитували протягом п'яти годин.

Нагадаємо також, що це вже вісімнадцяте засідання Печерського суду у справі Ю.Тимошенко.

Джерело:  УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати