Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На "Новій хвилі" підбито підсумки двох конкурсних днів

29 липня, 17:59

За підсумками другого конкурсного дня десятого ювілейного Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2011" в Юрмалі лідирують виконавці зі США, України та Росії, інформує ЛІГАБізнесІнформ

 Як передають Вести, на другий день музичних змагань лідирують Джейден Фелдер зі США, Маша Собко з України та російська група N.A.O.M.I. Ще один представник Росії Андрій Grizz-lee ділить шосте і сьоме місце з дуетом із Киргизії "Бішкек". А молода артистка з Латвії Candy, яка за результатами першого дня посідала третю сходинку, спустилася на п'яте місце.

 Україну на конкурсі представляє ще один учасник - група "The Коля Серга", якому вдалося завоювати любов публіки, проте суворе журі поки не дуже високо оцінює його вокальні дані.

Фестиваль традиційно проводиться на сцені юрмальского концертного залу "Дзінтарі". Цього року в конкурсі беруть участь 16 виконавців з 14 країн світу. У перший день вони виконали світовий хіт, у другий - хіт своєї країни, а на третій готують оригінальну пісню, яка раніше до цього ніде не звучала. Традиційно після двох конкурсних днів проходить творчий вечір одного з популярних виконавців або композиторів - на цей раз муза "Нової хвилі" Алла Пугачова проведе творчий вечір композитора Олександра Зацепіна.

 Вирішальний вихід конкурсантів на сцену відбудеться завтра, 30 липня, а у неділю пройде церемонія нагородження і гала-концерт закриття конкурсу.

 Загальний призовий фонд в цьому році становить 100 тисяч євро, з яких 50 тисяч - за перше місце, 30 тисяч - за друге і 20 тисяч - за третє місце. Крім того, буде вручено приз глядацьких симпатій та приз від Юрмальської міської думи. Конкурс традиційно проходить під патронажем композиторів Ігоря Крутого та Раймонда Паулса. 

Джерело: ЛІГАБізнесІнформ

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати