Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

К.Грищенко обговорив з німецьким колегою вступ у ЗВТ

24 вересня, 16:20

23 вересня у рамках участі у загальнополітичних дебатах шістдесят шостої сесії Генеральної Асамблеї ООН Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко провів робочу зустріч з Федеральним міністром закордонних справ ФРН Гідо Вестрервелле. Про це УНН повідомили в прес-службі міністерства закордонних справ України.

Відзначивши позитивну динаміку двостороннього політичного діалогу між Україною та Німеччиною, співрозмовники обговорили шляхи практичної реалізації домовленостей, досягнутих під час попередніх зустрічей керівництва обох держав.

Особливу увагу під час розмови було приділено європейській інтеграції України. Сторони, зокрема, обговорили питання завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію з Україною та створення Зони вільної торгівлі з Євросоюзом. Гідо Вестервелле запевнив українського колегу у послідовній підтримці Німеччиною євроінтеграційних прагнень України. Німецький дипломат також підтвердив готовність своєї держави сприяти Україні у підготовці до головування в ОБСЄ у 2013 році.

Крім того, у ході зустрічі сторони торкнулися розвитку внутрішньополітичної ситуації в Україні та обмінялися думками з окремих аспектів взаємодії делегацій обох держав в Організації Об’єднаних Націй.

Джерело: УНН

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати