Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Футбольний клуб "Барселона" здійснив гучний трансфер

22 липня, 11:15

Найсильніший клуб Європи останнього сезону, іспанська "Барселона" придбала чилійського нападника італійського "Удінезе" Алексіса Санчеса.

Як повідомляє офіційний сайт каталонського клубу, переможець Ліги чемпіонів сезону 2010-2011 років заплатить "Удінезе" EUR26 млн. Крім того, ще EUR1 1, 5 млн італійці можуть отримати у вигляді різних бонусів, передбачених угоду між клубами.

У понеділок футболіст збірної Чилі повинен пройти медичне обстеження і підписати контракт зі своїм новим клубом на п'ять років.

22-річний А. Санчес засвітився в європейському футболі завдяки своїм виступам за "Удінезе", в складі якого він провів три сезони. В останньому чемпіонаті Італії з футболу чилійський форвард забив 12 голів в 31 матчі і був названий кращим футболістом місцевої Серії А. У липні він захищав кольори своєї національної збірної на Кубку Південної Америки-2011, де Чилі дійшло до чвертьфіналу, в якому програв команді Венесуели.

Гра А. Санчеса в італійському чемпіонаті привернула увагу багатьох відомих європейських клубів, але сам футболіст в результаті вибрав "Барселону".

Джерело: Інтерфакс-Україна

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати