Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фотовиставка до 20-річчя Незалежності відкрилася у Львові

24 серпня, 12:02

У Львівському історичному музеї (Італійський дворик, пл.Ринок, 6) відкрилася фотовиставка "Є така країна!", присвячена 20-річчю Незалежності України. Організатори проекту - Львівська обласна рада, Львівська обласна організація Національної спілки фотохудожників України, Львівський історичний музей. У відкритті взяли участь голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Стефанишин, повідомили УКРІНФОРМу з відділу інформації та зв'язків з громадськістю облради.

- Я вітаю фотохудожників, чиї роботи тут представлено, з відкриттям виставки та зі святом Незалежності, - зазначив Олег Панькевич. - Добре, що свої почуття ви можете у своїх фотографіях показати людям, а не тримати в своєму серці. Я мав нагоду ознайомитися з каталогами минулих виставок, організованих Львівською обласною організацією Національної спілки фотохудожників України. Скажу, що замало погортати їх кілька хвилин - я знову і знову повертався до цих фотографій, отримуючи від перегляду естетичне задоволення. Водночас ці фото є історичним матеріалом, джерелом, з якого черпатимуть інформацію наступні покоління. Хочу побажати, аби ці роботи побачило якомога більше людей.

В експозиції представлено понад 80 документальних та художніх фото 25 авторів-членів Львівської обласної організації НСФУ. Хоча деякі з цих робіт були представлені на міжнародних виставках, у Львові всі світлини експонуються вперше.  

Джерело: Укрінформ
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати