Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До Москви готується перекидання 6000 бійців ОМОН - близько чверті всіх омонівців Росії

03 березня, 12:52

У Москві з 3 по 9 березня, пише "Новая газета", будуть перебувати шість тисяч бійців регіональних ОМОН - близько чверті всіх омонівців Росії. Вони допоможуть московським ОМОНу в "фізичному недопущення і припинення проведення несанкціонованих владою публічних заходів".

За даними видання, наказу про передислокацію ще не надійшло, однак його чекають загони в Челябінську, Ростові, Єкатеринбурзі та Саратові. Бойцов, повідомляють джерела «Нової», відправлять з формулюванням "для запобігання проявів екстремізму" в екіпіровці, типової для відряджень у гарячі точки.

Правопорядок на президентських виборах по всій Росії будуть охороняти, за даними МВС, більше 440 000 чоловік: 380 000 співробітників МВС, 30 000 народних дружинників і стільки ж співробітників приватних охоронних підприємств.

Московська поліція перейде на посилений режим роботи. Забезпечувати порядок у місті будуть 36,5 тисячі осіб, у тому числі понад 16 тисяч поліцейських, дві тисячі курсантів навчальних закладів МВС, більше чотирьох тисяч співробітників ЧОП, 14 000 народних дружинників. Крім того, в день виборів 2,2 тисячі співробітників ГИБДД займуться безпекою дорожнього руху.

Джерело: Новая газета

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати