Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ДЕНЬ: В Києві відбудуться концерти, присвячені 100-річному ювілею Аркадія Райкіна

06 липня, 16:32

15 і 16 липня в Києві відбудуться незвичайні концерти, присвячені 100-річному ювілею знаменитого сатирика Аркадія Ісаковича Райкіна. Вечори в Національному театрі ім. І. Франка проведе його син, відомий актор театру та кіно, художній керівник Московського театру «Сатирикон» Костянтин Райкін.

На цій зустрічі звучатимуть вірші Олександра Пушкіна та Миколи Заболоцького, Осипа Мандельштама та Миколи Рубцова. А також Костянтин Аркадійович розповість про свого батька — великого Райкіна (яким він був у побуті та на сцені, і як синові вдалося вийти з тіні знаменитого актора, самому ставши майстром). Костянтинові випала складна доля — довести публіці й критикам, що він теж Райкін, але «інший». У театральному училищі непевного себе студента Райкіна-молодшого називали «нещасним сином геніальних батьків». Йому неодноразово докоряли бездарністю, намагалися «зламати» постійним порівнянням зі знаменитим батьком. А деякі критики писали, що на ньому «природа відпочила».

Костянтин Райкін страшенно переживав і працював над собою 24 години на добу. І ось сьогодні Костянтин Аркадійович — по-справжньому знаменитий, популярний актор і режисер зі світовим ім’ям, а ще людина із сильним характером, яка ставить собі мету й досягає її, повідомляє Аліса АНТОНЕНКО.

 

Джерело: «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати