Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Британський рок-гурт Whitesnake у листопаді проведе тур містами України

24 липня, 15:40

Британський рок-гурт Whitesnake у середині листопада поточного року має намір дати п’ять концертів у різних містах України в рамках свого чергового світового туру.

Згідно з інформацією на офіційному сайті концертного агентства "Костянтин Д", яке є організатором цієї події, 8 листопада відбудеться виступ Whitesnake у Харкові, 9 листопада - в Запоріжжі, 11 листопада - в Дніпропетровську, 13 листопада - в Києві та 15 листопада - в Одесі. Очікується, що квитки надійдуть у продаж уже найближчим часом.

Турне британських рокерів, у рамках якого вони представляють свій новий альбом "Forevermore", що вийшов у березні 2011 року, розпочалось у травні нинішнього року. За час виступів Whitesnake уже відвідали США, Росію, багато країн Європи і планують дати серію концертів у Північній і Південній Америці, Японії та деяких азійських країнах.

Whitesnake - британсько-американський рок-гурт, що грає хард-рок з блюзовими елементами. Її створив у 1977 році Девід Ковердейл, вокаліст гурту Deep Purple, який на той час розпався. Пік популярності гурту припав на 80-і рр., після чого його активність пішла на спад, і в 1990 році колектив розпався. Після малоуспішного возз'єднання в 1994-98 рр. до 25-річчя гурту в 2002 році Д.Ковердейл відтворив Whitesnake із новими музикантами, й у першому десятилітті XXI століття група знову стала помітною на світовій музичній сцені.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати