Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Миколаївщині внаслідок обстрілів горять поля, будинки, знищується електромережа

04 серпня, 10:47
Фото з фейсбук сторінки ДСНС України

З вечора, 3 серпня, на ранок, 4 серпня, ворог постійно обстрілював обласний центр Миколаївщини та прилеглі райони. Внаслідок обстрілів є зруйновані будинки, від уламків і вибухів горіли поля з сухою травою, повідомляє АрміяInform.

Про це повідомляє голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім у Телеграм-каналі.

Близько 04:00 та після 06:00, 4 серпня, у Миколаєві пролунали потужні вибухи.

«За попередньою інформацією пошкоджено житлові будинки (у них вибиті вікна та пошкоджений дах). Також внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа. Окрім цього, одна з ракет влучила в проїжджу частину, інша – у тротуар. Попередньо без жертв та постраждалих», – йдеться в повідомленні.

В Миколаївському районі ввечері, 3 серпня, орієнтовно о 18:00 під обстрілом опинилося садівниче товариство в с.Лупареве Галицинівської громади.

«Пошкоджено житлові та нежитлові будівлі, електромережу. Частині абонентів електропостачання відновлено, роботи тривають. Постраждалих немає», – написав Віталій Кім.

З його слів, в селі Зоря Шевченківської громади ввечері, 3 серпня, о 18:20 внаслідок ворожих обстрілів поранено дві людини. Також через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння житлового будинку в с.Шевченкове Шевченківської громади. Після ворожих обстрілів Куцурубської громади, 3 серпня, відбулося займання сухої трави в селах Куцуруб та Солончаки.

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації повідомив також про обстріли в Баштанському районі вчора, 3 серпня, орієнтовно о 16:00 за межами с.Широке Широківської громади. Також близько 23:00 були обстріли за межами с.Червона Долина Широківської громади. Постраждалих немає.

Близько 01:00, 4 серпня, були обстріли с.Явкине Баштанської громади. Попередньо без жертв. Суттєвих пошкоджень немає.

Крім того, на території та прилеглих населених пунктах Березнегуватської громади тривають обстріли. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Так, протягом минулої доби обстрілів зазнала територія біля с.Кавказ.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати