Ажіотаж на продукти харчування знизився, – Мінекономіки
Ажіотажний попит на продукти харчування, який спостерігався останні два тижні на тлі загальнонаціонального карантину в Україні, знизився.
Про це повідомив у Facebook заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тарас Висоцький.
«Що стосується ТОП-3 продуктів, навколо яких найбільше дискусії останніми днями, то ажіотаж і реалізація щодо них також знижується: гречка (-17%), борошно (-10%), цибуля (-22%)», – написав Висоцький.
За його словами, найбільше за останній тиждень знизилася реалізація цукру (-27%), сала (-30%) і вершкового масла (-50%).
Висоцький наголосив, що попри те, що обсяги реалізації продуктів поступово знижуються, торговельні мережі поповнюють свої запаси.