Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові визначили переможця Національного проєкту "Українська пісня-2020"

Через карантин концерт відбувся у Львівській опері, а не на стадіоні "Арена Львів", і у форматі спецпроєкту: без публіки і з телефіксацією
15 серпня, 10:58

Перемогла цього року, а пройшов конкурс уже вп'яте, співачка Shy із піснею «Цілуй мене». Приз для молодої виконавиці – запис та продюсування пісні на одній із найкращих студій в Україні – FOXXSTUDIOS, зйомка відеокліпу і менеджерська та медійна підтримка від команди «Української пісні».

Промоменеджер проєкту Галина Гузьо розповідає, що фаворита визначало експертне журі, і це організатор і генпродюсер «Української пісні» Тарас Курчик, музичний продюсер телеканалу «Україна» і «Музична платформа України» Геннадій Вітер, генпродюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов, виконавчий директор проєкту «Українська пісня» засновник Kontramarka.ua Олександр Порядченко і музичний продюсер Вадим Лисиця. Претендентів на перемогу було п’ять (Shy, EDGAR&EMMA, JANE, Vidverto i Uliana Royce), а обирали їх із близько 300 заявок з усієї України.

У проєкті взяли участь гурт «Без Обмежень», TAYANNA, Геннадій Вітер, Арсен Мірзоян, Jerry Heil, Злата Огнєвіч, NAVI, Артем Пивоваров, М’ята, Grohotsky, Ірина Федишин та SAMVEL, які виконали свої нові хіти.

«Місія «Української пісні», попри зміну формату, залишається незмінною: пошук і популяризація молодих українських артистів, а також підтримка і промоція україномовної музики в Україні та у світі», – говорить Галина Гузьо.

Телевізійну версію фіналу конкурсу у День незалежності, 24 серпня, транслюватиме у шоу «Музична платформа» канал «Україна».

Проєкт відбувся за підтримки Львівської обласної ради і Львівської облдержадміністрації та громадського діяча Ігоря Васюника.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати