Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Створили свято

Оркестр та актори Театру Заньковецької концертували напередодні Дня героїв у військових частинах
24 травня, 11:21
Фото пресслужби Театру Заньковецької

«Зараз наша держава переживає нелегкі часи, тож кожен намагається зробити свій внесок у її майбутнє, – зазначено на сайті Львівського національного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької. – І не має значення, де ми живемо, де працюємо – у відбудові знищених мирних територій чи творимо для глядача свято. Усі ми серцем і душею за тих, хто у ці дні боронить нашу свободу, відстоює право України бути вільною та незалежною державою. Пишаємося своєю країною, молимося за її мирне майбутнє. Пам’¬я¬таємо тих, хто віддав за це своє життя».

Напередодні Свята Героїв оркестр та актори та Театру імені Марії Заньковецької провідали воїнів двох частин Львівщини. Вітали музикою, піснями та словом. Дякували за захист України та намагалися бодай на мить дати можливість нашим воїнам відпочити душею та серцем і відчути, що у них є підтримка.

У концерті «Герої серед нас» взяли участь оркестр під орудою народного артиста України Богдана Мочурада та народні артистки України Ірина Швайківська, Людмила Никончук, Лідія Остринська і заслужена артистка України Валентина Мацялко.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати