Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Правила оцінки курсів англійської для дітей батьками

Як вибрати курси англійської для дітей. Критерії оцінки, які кожен із батьків повинен використовувати для перевірки мовної школи.
11 вересня, 10:01
Діти здатні вивчати англійську мову навіть вдома - за допомогою онлайн-занять

Курси англійської для дітей: як провести краш-тест для мовної школи

Хочете знайти ідеальні курси для своєї дитини? Можливо, ми вас здивуємо, але ви ставите перед собою неймовірно складне завдання. Адже щоб гідно оцінити будь-яку мовну школу для дітей, необхідно вивчити її з усіх боків. Якщо ви готові до подібного випробування, поради щодо вибору курсів англійської для дітей шукайте в статті нижче. Дотримуючись цих порад, ви влаштуєте школі англійської мови справжній краш-тест!

Курси англійської для дітей - не програмою єдиною

Найчастіше при пошуку курсів батьки цікавляться лише двома питаннями: чи підійде він їх дітям за віком і скільки коштує навчання англійській. Але навіть якщо за вказаними параметрами курси мов вам ідеально підходять, неприємності можуть виникнути в наступних важливих моментах:

- Занадто велика група. Діти дуже непосидючі, навіть в підлітковому віці. Тому при вивченні англійської мови важливо формувати невеликі групи - так викладач зможе приділяти увагу кожному учневі.

- Незручне приміщення, де проводяться заняття. Дітям важливий комфорт - від правильного рівня парт, до чистого і приємно пахучого приміщення туалету. Тому обов'язково перевірте, де саме проводяться уроки англійської, ще до підписання контракту з мовною школою.

- Дітям не подобається викладач. Навіть якщо інші діти хвалять свого вчителя, конкретно вашій дитині викладач курсу може не сподобатися. Тому знайомство важливо провести до початку курсів англійської для дітей. Наприклад, на пробному занятті.

- Старі підручники. По-перше, контактувати з брудним і розірваним підручником англійської не дуже приємно. По-друге, сучасним дітям буде нецікаво читати тести про касетні магнітофони або таксофони.

- Малоефективна програма і методика. Якщо на курсі дітей навчатимуть аналогічно урокам англійської мови у звичайній школі, ви просто викинете гроші на вітер. Перевірте, щоб на курсі використовувалася комунікативна методика з ігровими елементами.

Інші цінні поради щодо пошуку і вибору курсів англійської для дітей знайдете тут. Зокрема ви зможете дізнатися про те, як ви і викладачі мовних курсів можуть мотивувати маленьких поліглотів вчитися з інтересом і ретельно готувати домашні завдання.

Де шукати достовірні відгуки про школи мов для дітей

Крім особистого вивчення всіх переваг і недоліків конкретного навчального закладу, обов'язково ознайомтеся з відгуками інших батьків. Враховуйте, що іноді відгуки про курс мов можуть бути замовленими. Щоб знайти достовірні враження про вивчення англійської мови дітьми інших батьків, використовуйте наступні ресурси:

- соціальні мережі - шукайте за хештегом з назвою школи;

- онлайн-карти, на яких можна залишати відгуки про різні заклади;

- ваші знайомі - ймовірно, серед них є люди, які встигли пройти шлях пошуку курсів, і вони з радістю поділяться власним досвідом і враженнями.

Удачі вам!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати