Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Двійник Леоніда Кучми та особистий друг Муамара Каддафі балотуються в народні депутати.

13 лютого, 00:00
Двійник Леоніда Кучми та особистий друг Муамара Каддафі балотуються в народні депутати. Євген БРУСЛИНОВСЬКИЙ, "День"

Аби здобути прихильність виборців, кандидати в народні депутати ВР України не гребують "грати" ні на власній зовнішності, ані на порожніх шлунках електорату.

Депутату Київради, рухівцю Валерію Рубцову неймовірно лестить "громадська посада" людини, котра зовні як дві краплі води схожа на нинішнього Президента. Хизуючись своєю зовнішністю, двійник Кучми вирішив зіграти ва-банк (ні, у президента він не мітить) і зареєстрував свою кандидатуру в народні депутати в Черкасах.

Не менш колоритною є фігура іншого кандидата в народні депутати - Володимира Бруня, зареєстрованого по тому ж виборчому округу № 200. Журналіст і правозахисник, як він себе називає, пан Брунь у передвиборних змаганнях обрав роль всенародного годувальника й благодійника. Але чомусь годувати електорат, забезпечувати його роботою та іншими благами він збирається не самотужки, а руками... лівійського лідера Муамара Каддафі. Не більше, не менше. Днями кандидат розповсюдив серед своїх виборців заяву-звернення до пана Каддафі, у якій пропонує всім бажаючим просити лівійського державного покровительства. Зокрема, у заяві написано: "Ви - мій кумир, надія, єдиний рятівник... Благаю надати мені тимчасову роботу в Лівії заради відвернення голодної смерті разом із сім'єю..." Заповнену заяву пан Брунь зобов'язується передати лівійському лідерові.

Дехто може посміятися, а тим часом Брунь щодня десятками отримує листи із заповненими й підписаними заявами. Люди хочуть їсти. Люди ладні повірити й казці. Через приреченість на животіння вони вже стали впадати в дитинство.

Черкаси

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати