Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Аукціон подій п.Хвостіва

22 травня, 00:00
Пані та панове!Я завжди підозрював, що парламент — святе місце, позаяк порожнім не буває. Але що питання святості постане так гостро — не підозрював... Виставляємо нові лоти.

ЗЛИЙ ДУХ — ІДИ ГЕТЬ! (72 у.о.)

Коли земні явища безсилі — на допомогу закликаються небесні. Якщо, як у парламенті, розумом і не пахне — отже, запахне містикою.

Історичний перехід від практичних рішень до політичної метафізики здійснила депутат, член партії «Реформи і порядок» Зореслава Ромовська у власній промові як кандидата на пост спікера.

Доктор юридичних наук закликала вигнати із залу злий дух Чебурашки (найбільш невинна тварина!) — Барабашки. Тепер ясно, хто Верховній Раді заважав продуктивно працювати! (Приємно будуть здивовані незадоволені місцевим економічним кліматом західні інвестори. У всьому винна нечиста сила!).

Професор закликала освятити сесійний зал, а роль голови ВР вона особисто бачить у тому, «щоб нагадувати депутатам про те, що вони грішні».

Відчувається, щоб їм постійно про це не нагадували, вони візьмуть на душу ще один гріх — не оберуть спікером пані Зореславу.

ГРІЗНО, АЛЕ НЕСЕРЙОЗНО (52 у.о.)

Більшість ходів у промовах Президента нейтралізують один одного, справляючи збоку враження жорсткості та непримиренності. Наприклад, на останньому виступі він оголосив, що:

1. «Невдоволений роботою Кабінету Міністрів».

Тобто, Леонід Данилович, насупившись, їм по-ка-же!

2. «Від порядку у владі треба переходить до порядку в державі!»

Все зрозуміло. Спершу Кабмін отримає по шиї, а потім уже дисципліну в Україні наведемо.

Однак тут слідує найоригінальніший третій хід.

3. «Революційні наскоки на уряд вносять у роботу елементи дезорганізації».

Кабмін занадто смикати не варто. Отже, й наведення порядку в державі поки не актуальне. І простий висновок: здійснення на практиці найгрізнішого гасла під № 2 — відкладається на невизначений час.

А ви боялися. Рідна країно, спи спокійно. Руки у Президента до тебе ще до-о-о-в-го не доберуться.

ЕХ, МОЛОДЬ, МОЛОДЬ... (45 у.о.)

Незвичайно в міністра Внутрішніх справ влаштовано зір. Напевно, через специфіку роботи Юрій Кравченко тепер майже у всіх громадянах бачить бандитів. Він так і повідомив нещодавно: «У нас бандит, який починає працювати у сфері економіки чи в засобах масової інформації, називається «молодий бізнесмен», а той, у якого на руках уже є кров, — «молодий політик».

Цікаво, а чи може бандит, який почав працювати у правоохоронних органах, стати «молодим міністром»?

НАЗВУ, ЗМІСТ І ТЕМУ — НЕ ЧІПАТИ! МІНЯЄМО ПІДХІД (25 у.о.)

Чому в нас державний канал УТ-1 за майже дворічне директорство Ігоря Сторожука з сірого каналу став дуже сірим, пояснив сам Сторожук. Коли постало питання, що розважальних передач бракує катастрофічно, він сказав, що робляться спроби створити шоу своїми силами. Розглядаються такі проекти: «Погода» й «Новини спорту». «А для тих, хто вже прокинувся, — повідомив Сторожук, — але ще не піднявся з дивана, ми залишаємо назву, зміст і тему, та при цьому якісно змінюємо сам підхід (очевидячки, підходити до телевізора можна з боку дивана, а можна — з кухні чи ванної) до таких передач, як «Служу народу Україні!» (Уявіть собі це шоу: їде танк, команда «Вогонь!», крик: «Ціль підбито!» — «Приз у студію!»...), «Село і люди». У фіналі своїх міркувань Сторожук пообіцяв: «Будемо робити їх більш сучасними і яскравими».

Судячи з усього, сірий колір на каналі стане ще інтенсивнішим і яскравішим.
 
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати